Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

CILEK ROOM Franchise

CILEK ROOM Franchise


Δημιουργήστε το δικό σας Κατάστημα CILEK ROOM .


Cilek Μια ιστορία επιτυχίας .

Η Çilek δημιουργήθηκε το 1995 και έκτοτε συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία. Βασιζόμενη στη μακρά εμπειρία της επικέντρωσε την προσοχή της στις ανάγκες επίπλωσης και αξεσουάρ του παιδικού και εφηβικού δωματίου κατακτώντας την παγκόσμια πρωτιά στο χώρο αυτό. Η σύγχρονη αντίληψη της Çilek δημιουργεί ένα νέο πρότυπο και προϊόντα για μωρά, παιδιά και εφήβους υψηλής ποιότητας και με πρότυπα ασφαλείας που έχουν ιδιαίτερη εμφάνιση και μεταφέρονται και συναρμολογούνται πανεύκολα. Η Çilek είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που ειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στις ηλικίες αυτές. Στην Ελλάδα, η Çilek συνεργάζεται με την εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ η οποία έχει αναλάβει την κεντρική αντιπροσώπευση και τα δικαιώματα ανάπτυξης ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων Çilek ROOM. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1960. Σήμερα, έχοντας μια σημαντική παρουσία σε πολλά σημεία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με φιλόδοξους επαγγελματίες για την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου Çilek ROOM σε όλη την Ελλάδα. Το παγκόσμιο δίκτυο της Çilek αριθμεί σήμερα περισσότερα από 444 καταστήματα σε περισσότερες από 66 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εργοστάσιο Cilek




franchise cilek

Στην Ελλάδα η Çilek σε συνεργασία με την ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σκοπεύουν να δημιουργήσουν το πιο ισχυρό δίκτυο καταστημάτων παιδικού και εφηβικού επίπλου αξιοποιώντας τη μέθοδο του franchising. Ηγετική θέση Η Çilek κατάφερε να αναδειχτεί ως ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των παιδικών και εφηβικών επίπλων. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ από το 1960 πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά προσφέροντας ποιότητα στο έπιπλο, ενώ από το 2006 έχει καταφέρει να αναδείξει την Çilek ως την κυρίαρχη εταιρεία στο χώρο αυτό. Όραμα Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗΣ είναι μια εταιρεία με όραμα. Το όραμα της είναι να προσφέρει ποιοτικές λύσεις, νέες ιδέες στο χώρο του παιδικού επίπλου πάντα σε λογικές τιμές για την εποχή που διανύουμε. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείξανε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. ΜΑΖΙ! Στόχος μας είναι να μπορεί να έχει πρόσβαση ο κάθε Έλληνας σε ποιοτικά και προσιτά έπιπλα για τα παιδιά του. Με πάθος, δημιουργικότητα και επιμονή η Αφοι Ματιάδη έκτισε σιγά σιγά την υποδομή για την κατάκτηση της Ελληνικής αγοράς του παιδικού και εφηβικού επίπλου. Επενδύοντας στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του δικτύου και του σήματος Çilek είμαστε πλέον σε θέση να Σας προσφέρουμε ένα ισχυρότατο σήμα και ένα σύστημα συνεργασία με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise) που είναι μοναδικό στο είδος του. Expert Επιπλέον, η βαθιά τεχνογνωσία, τόσο της Çilek, όσο και της ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σας εγγυώνται επαγγελματισμό, ουσιαστική υποστήριξη και επαγγελματική καταξίωση.

Η Cilek με μια ματιά



cilek franchise



Σχεδιασμός επίπλων Cilek



Όλα τα προϊόντα Çilek σχεδιάζονται από το ειδικό Çilek Design Studio που στελεχώνεται με εμπνευσμένους και δημιουργικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες και υποστηρίζεται από ειδικούς παιδοψυχολόγους. Έτσι επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα που καλύπτει όλες τις προσδοκίες των γονέων και συγχρόνως ικανοποιεί όλα τα όνειρα των “μικρών” μας πελατών. Ταυτόχρονα, κάθε κατάστημα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει ένα παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε οικογένειας. Έμπειροι σχεδιαστές αποτελούν τη δημιουργική ομάδα που υποστηρίζει κάθε κρίκο της αλυσίδας των καταστημάτων Çilek.

καταστήματα cilek
cilek room franchise

Η Çilek είναι κάτοχος του Geprüfte Sicherheit (GS) Certificate of Quality που απονέμεται από το έγκυρο Γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης German Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) Η πιστοποίηση αυτή είναι η σημαντικότερη για μια εταιρία αφού πιστοποιεί ότι τα προϊόντα Çilek κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των παιδιών και καλύπτουν όλες τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιώντας αντικαρκινικά και αντιβακτηριδιακά υλικά καθώς και τις πιο τεχνολογίες αιχμής.

Παραγωγή



παιδικα βρεφικα επιπλα

Παράγουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Προύσα – Ιnegöl της Τουρκίας μεγέθους άνω των 33.000 τ.μ με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τους 500 η εταιρεία παράγει περίπου 150.000 ολοκληρωμένες συνθέσεις δωματίων ετησίως. Επιπροσθέτως, ετοιμάζουμε άλλη μια παραγωγική μονάδα έκτασης 45.000 τ.μ που προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο. Όλα τα προϊόντα Çilek έχουν εγγύηση πέντε ετών που καλύπτει αποκολλήσεις υλικών, σπασίματα ή ξεθωριάσματα χρώματος.

παιδικα βρεφικα επιπλα

Προϊόντα και αξεσουάρ



Κάθε Çilek Room χαρακτηρίζει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αποπνέει μια ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα ελκυστική για τις ηλικίες 0-24 και η οποία ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες ανάγκες, από το κρεβάτι και το ασορτί πάπλωμα, το χαλί και την κουρτίνα, τη λάμπα και το κομοδίνο νυκτός, μέχρι την ντουλάπα και το μαξιλάρι, όλα τέλεια εναρμονισμένα για απόλυτη άνεση. Όλες οι σειρές και τα επί μέρους κομμάτια που φέρουν το σήμα Çilek είναι μοναδικά σχέδια της Çilek.

παιδικα επιπλα βρεφικα δωματια cilek

παιδικα επιπλα βρεφικα δωματια cilek

παιδικα επιπλα βρεφικα δωματια cilek

παιδικα επιπλα βρεφικα δωματια cilek


Cilek Καταστήματα



Η Çilek, αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον κλάδο του παιδικού και εφηβικού επίπλου παράγει τα προϊόντα με υλικά αντικαρκινικά, αντι-αλλεργικά και αντι-βακτιριακά που καλύπτουν τις αυστηρότατες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Είναι σχεδιασμένα με βάση προηγμένα στάνταρτ ασφαλείας για παιδιά και παράγονται με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Φροντίζουμε να είναι πάντα βολικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ιδιαίτερα, μοναδικά και ακραίας αντοχής. Η Çilek και η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗΣ που έχει τα δικαιώματα κύριας δικαιόχρησης για όλη την Ελλάδα, σας προσφέρουν μια επενδυτική ευκαιρία υψηλής κερδοφορίας και ταχύτατης απόσβεσης του επενδεδυμένου κεφαλαίου σας, καθώς και μια πρόταση συνεργασίας για πολλά χρόνια, που βασίζεται σε γερές βάσεις και βαθιά τεχνογνωσία.

cilek franchise

cilek franchise

cilek franchise

cilek franchise

cilek franchise

cilek franchise

Τα βήματα της επιτυχίας


Çilek Room – Δυναμική ανάπτυξη
Η Çilek συνεχίζει την δυναμική αναπτυξιακή της πορεία σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας νέες αγορές και νέα καταστήματα. Στην Ελλάδα στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κατάστημα Çilek Room στην καρδιά κάθε αγοράς σε κάθε Νομό. Ήδη, στις περιοχές όπου λειτουργεί κατάστημα Çilek Room, η παρουσία μας είναι αισθητή, αναβαθμίζοντας και βάζοντας νέα στάνταρ ποιότητας σε όλο τον κλάδο!

Προδιαγραφές δημιουργίας και λειτουργίας του δικού σας Çilek Room

· Όλα τα Çilek Room έχουν ομοιόμορφη διακόσμηση, εξοπλισμό και ενιαία αναγνωρίσιμη εμφάνιση. · Τα καταστήματα έχουν μέγεθος min 150 τ.μ. · Πρόσοψη από 10-12 μέτρα · Όλα τα Çilek Room ακολουθούν τις διεθνής προδιαγραφές λειτουργίας franchise · Ιδιαίτερα θετική θεωρείτε η αυτοαπασχόληση του συνεργάτη – δικαιοδόχου

cilek franchise
cilek franchise
cilek franchise
Η Çilek και η ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σας υποστηρίζουν και σας προσφέρουν:

· Έτοιμα αρχιτεκτονικά σχέδια με αναλυτικές οδηγίες υλοποίησης · Εποπτεία για την ορθή εφαρμογή · Υποστήριξη στο άνοιγμα του καταστήματος · Αρχική εκπαίδευση · Κεντρική διαφήμιση – προώθηση · Υποστήριξη σε επίπεδο τοπικής γνωστοποίησης – διείσδυσης στην τοπική αγορά · Έτοιμες all inclusive διαδικασίες και international franchise guide · 5 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα · Διαρκής υποστήριξη – logistics · After sales service · Αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής

ΚΎΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΔΌΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ:
ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ
Κορυδαλός: Πυθαγόρα 5
(Γραφεία - ΑΠΟΘΗΚΕΣ)
Τ: 210-4965968
Τ: 210-4953698