Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δίκτυο Franchise CiLEK

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο παιδικό έπιπλο η εταιρία Αφοι Ματιάδη επεκτείνει τις δραστηριότητές της και με την συνεργασία της CiLEK  αναλαμβάνει το MASTER FRANCHISE της Ελλάδας με σκοπό να αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων της.
 Αυτή την στιγμή έχουμε 13 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στόχο μας είναι να τα πολλαπλασιάσουμε και να έρθουμε πιο κοντά σας .
Σκοπός μας είναι σε κάθε νομό της Ελλάδος να υπάρχει και ένα κατάστημα της CiLEK.
Η CiLEK είναι ένα δυνατό brand name σε όλο τον κόσμο λειτουργώντας ήδη 462 καταστήματα σε 66 χώρες , με τις συνεχείς προσπάθειές της πάνω στην ασφάλεια και στην ποιότητα των επίπλων  κατάφερε να αποκτήσει το γερμανικό πιστοποιητικό εξαίρετης ποιότητας GS , ένα πιστοποιητικό που πολύ δύσκολα δίνεται σε εργοστασιακές μονάδες έχοντας λοιπόν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση για την ποιότητα των επίπλων της, η CiLEK παρέχει στους πελάτες της  5 χρόνια εγγύηση.
Το σχεδιαστικό τμήμα της CiLEK αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ειδικών που καθημερινά ασχολείται με την εξέλιξη και την βελτίωση των σχεδίων, δίνοντας καθημερινά λειτουργικότερες προτάσεις.

Πληροφορίες FRANCHISE.

CiLEK FRANCHISE